9η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ – ΠΕΘΕΛΙΝΟ, ΣΕΡΡΕΣ.

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε για τους Κύπριους κωπηλάτες του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού, η 9η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης Κωπηλασίας.  Οι αγώνες διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Σεπτεμβρίου 2016 στο Πεθελινό Σερρών, Ελλάδα.

Η χώρα μας είχε σημαντική εκπροσώπηση με δώδεκα αθλητές σε 6 πληρώματα και ο απολογισμός ήταν αρκετά ικανοποιητικός, καθώς η συγκομιδή σε μετάλλια ήταν ένα (1) χρυσό, ένα (1) αργυρό και τρία (3) χάλκινα. Νικητές στα αγωνίσματα τους ήταν : 1η θέση με Σωτήρη Καραπατέα, Ιάσονα Διογένους, Αρέστη Ανδρέα και Ζένιος Σωτήρης  στο τετραπλό σκιφ παίδων (2002-2003), 2η θέση με Ευάγγελο Ευαγγέλου και Roman Grebenin στο διπλό σκιφ παίδων (2004), 3η θέση με Νάγια Ραουνά και Ραφαήλια Λουκά στο διπλό σκιφ κορασίδων (2002-2003), 3η θέση με Ελένη Βακανά και Αδάμια Σοφοκλέους στο διπλό σκιφ κορασίδων (2004), 3η θέση με Katia Loskutova στο σκιφ κορασίδων (2004) και 8η θέση (από 17 συμμετοχές) η Μάγια-Αναστασία Γρηγορίου στο σκιφ κορασίδων (2002-2003).

Τους αθλητές συνόδευσαν οι προπονητές  Ανθούλα Νέστωρος,  Άννα Ιωάννου , Μοσχονάς Νικόλαος και οι γονείς Μαρίνος Ευαγγέλου, Yulia Grebenina.

O Ναυτικός όμιλος Λεμεσού συγχαίρει θερμά το Ναυταθλητικό Περιβαλλοντικό Σύλλογο Πεθελινού ΚΕΡΚΙΝΙΤΙΣ για την άψογη διοργάνωση και την εξαιρετική φιλοξενία. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον πρόεδρο του συλλόγου κ. Θεοδόση, τον προπονητή Βασίλη Τσεσμελή, την Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ και το αδελφό σωματείο Ν.Ο.Θεσαλονίκης .

Leave a Response