Ο Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού τίμησε τον Παύλο Κοντίδη

Pavlos

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Ιουνίου στο Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού (ΝΟΛ), το Διοικητικό Συμβούλιο, οι αθλητές και τα μέλη του Ομίλου τίμησαν τον Ολυμπιονίκη, Παγκοσμιονίκη αθλητή ιστιοπλοΐας του ΝΟΛ Παύλο Κοντίδη.

Ο Παύλος είχε κερδίσει το 2012 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το αργυρό μετάλλιο και χάρισε αμέτρητα χαμόγελα υπερηφάνειας σε όλους του πολίτες της Κύπρου.

Αναγνωρίζοντας και εκτιμώντας τη σπουδαία πορεία που διανύει ο αθλητής στο χώρο της ιστιοπλοΐας όλα αυτά τα χρόνια, ο Όμιλος κατασκεύασε προς τιμή του ένα γλυπτό που παρουσιάζει τον Παύλο εν ώρα δράσης. Το γλυπτό είναι δημιουργία του αυτοδίδακτου καλλιτέχνη Πανίκου Σπανού, ο οποίος εμπνεύστηκε από τον αθλητή και την κίνησή του μέσα στο ιστιοπλοϊκό σκάφος.

Σε σύντομη ομιλία του ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού, κ. Νίκος Χαραλαμπίδης, αναφέρθηκε στις επιτυχίες του Παύλου, εξήρε το ήθος και τη σκληρή προσπάθεια που καταβάλλει για να πετύχει τους στόχους του και τόνισε ότι η τελετή πραγματοποιείται τώρα για να δώσει ώθηση στον Παύλο γι’ ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες. «Ο Παύλος, ένας άνθρωπος πρότυπο με ήθος και αθλητής με υπομονή, επιμονή και προσήλωση στους στόχους του είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας» τόνισε ο κ. Χαραλαμπίδης και ευχήθηκε στον αθλητή κάθε επιτυχία στους επικείμενους Ολυμπιακούς του Ρίο.

Leave a Response