Μήνυμα Προέδρου

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας καλωσορίζουμε στη νέα ιστοσελίδα του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού.

Στόχος αυτής της προσπάθειας είναι να δημιουργήσουμε ένα εύχρηστο, φιλόξενο περιβάλλον και να θέσουμε στη διάθεση των μελών και αθλητών μας, αλλά και του ευρύτερου κοινού, μια φιλική προς τον χρήστη ιστοσελίδα, η οποία να προσφέρει ένα σύγχρονο τρόπο δημιουργικής επικοινωνίας, ενημέρωσης και εξυπηρέτησης.

Παράλληλα μέσω της ιστοσελίδας προσδοκούμε στην προβολή της πλούσιας ιστορίας του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού, των Αθλητικών Τμημάτων που προσφέρει, του ναυταθλητισμού, των πολιτιστικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων του Ομίλου.

Ο Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού με μια ιστορία που ξεκινά από το 1962 στα αθλητικά δρώμενα της Κύπρου είναι ένας ζωντανός οργανισμός που ζει, αναπνέει και φιλοξενεί στην αγκαλιά του περισσότερους από 300 αθλητές στις αγωνιστικές ομάδες και 480 στις ακαδημίες του.

Η δραστηριότητα αυτή επιβραβεύεται κάθε χρόνο από τις συνεχόμενες μεγάλες επιτυχίες των αθλητών μας. Επιτυχίες σε Παγκύπριο, Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο. Οι επιτυχίες των αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού όλα αυτά τα χρόνια στηρίζονται από την πολιτεία και κυρίως από την αμέριστη συμπαράσταση των γονιών των αθλητών, που με αισθήματα εθελοντισμού αγκαλιάζουν το Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού συμβάλλοντας ουσιαστικά και καταλυτικά στην προσπάθειά μας να ασχοληθεί η νεολαία με τον αθλητισμό.

Ευχόμαστε η περιήγησή σας στον ιστότοπο του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού να είναι ένα θαλασσινό ταξίδι εμπνευσμένο, χρήσιμο και εποικοδομητικό.