Εγκαταστάσεις

Στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού υπάρχει χώρος φιλοξενίας των λουόμενων μελών, των οικογενειών τους και των αθλητών, μπροστά από την προβλήτα με θέα τη θάλασσα. Ο χώρος διαθέτει σκίαστρο, καρέκλες, τραπέζια και ομπρέλες κάνοντας τη φιλοξενία των μελών άνετη και ευχάριστη. Λειτουργεί επίσης κυλικείο, το οποίο προσφέρει καφέ, αναψυκτικά, παγωτά και είδη σνακ.

Στον πάνω όροφο του κτιρίου λειτουργούν τα γραφεία Διοίκησης του Ομίλου, γυμναστήριο και αίθουσα μελών, όπου διοργανώνονται εκδηλώσεις από τη Διοίκηση ή και τα Τμήματα του ΝΟΛ.

Ο ΝΟΛ διαθέτει επίσης αίθουσα διαλέξεων/συνεδριάσεων χωρητικότητας 80 ατόμων. Η αίθουσα προσφέρεται προς ενοικίαση. Σχετικές πληροφορίες παρέχονται από τη Γραμματεία του Ομίλου.

Μέσα στην περιφέρεια των εγκαταστάσεων του ΝΟΛ υπάρχει ιδιωτικός χώρος όπου φυλάγονται σκάφη ιστιοπλοΐας, κωπηλασίας και κανό καγιάκ. Τα σκάφη χρησιμοποιούνται για τις εκμαθήσεις των αθλητών του Ομίλου.

Ο ΝΟΛ διαθέτει παράλληλα ιδιωτικό χώρο στάθμευσης αποκλειστικά για τα μέλη του. Στο ισόγειο του ΝΟΛ λειτουργεί εστιατόριο που προσφέρει φρέσκο ψάρι, θαλασσινά και εκλεκτές γαστρονομικές δημιουργίες.